Facilitera

Facilitera · 13 February 2018
Stå på rad är en effektiv uppstartsövning som ger en snabb och visuell introduktion till deltagarna och deras erfarenhet.

Facilitera · 23 November 2017
Blomsterängen är en kort, effektiv och rolig övning för att enkelt förklara agila krav.

Facilitera · 29 October 2017
När man ska lära sig något nytt, som till exempel att använda Kanban i ett agilt team, så är spel en oslagbar teknik för att skapa förståelse och engagemang.

Facilitera · 30 March 2017
Lattjo-lajban lådan är en energiövning som kan användas som en kreativ uppstart eller som ett avbrott när mötet, workshopen eller kursen behöver mer energi.

Facilitera · 10 February 2017
En kortkarusell är en övning med hög energi som kan användas för att samla in synpunkter och funderingar kring olika ämnen.

Facilitera · 09 February 2017
En Tvärtom-övning kan användas för att få igång kreativiteten inför till exempel en brainstorming eller annat möte när deltagarna behöver vara kreativa.

Facilitera · 20 December 2016
En må-runda är en snabb och användbar uppvärmningsövning för ett möte, där alla checkar in till mötet genom att beskriva sin sinnesstämning med hjälp av en bild.

Facilitera · 14 December 2016
Sex tänkarhattar är en workshop-teknik där vi tittar på en situation utifrån olika perspektiv. Idén är att vi på så sätt kan hitta oväntat enkla lösningar på svåra problem.

Facilitera · 02 December 2016
"Do you want them to hear it or learn it?" Boken Training from the BACK of the room handlar om hur vi kan designa utbildningar som verkligen engagerar deltagarna och ökar lärandet.

Facilitera · 24 November 2016
En check-in övning används för att starta ett kreativt möte, workshop eller utbildning. Deltagarna ”checkar in” genom en övning som bidrar till att höja energin, skapa trygghet och få igång kreativiteten.

Show more