Fokusera

Fokusera · 25 November 2017
Som konsult har jag förmånen att ständigt få upptäcka nya miljöer och verksamheter. Men jag har ibland lite svårt att komma in i ett nytt uppdrag, så jag har försökt att ta fram strategier och idéer som hjälper mig att snabbare hitta min roll.

Fokusera · 03 January 2017
Vad gör man när förkylningen eller influensan slår till? Jag bjuder på mina tips för hur man bäst tillbringar en sjukdag hemma.

Fokusera · 07 April 2016
En personlig konferens är helt enkelt en konferens med dig själv. Det är ett tillfälle att reflektera över din vision, dina mål och dina åtaganden. Lever jag det liv jag vill? Vart är jag på väg? Ägnar jag mina dagar åt rätt saker?

Fokusera · 19 January 2015
Ett av mina bästa tips för personlig produktivitet är att börja morgonen på rätt sätt. Att börja med en fokustimme med tid för meditation, lärande och planering.

Fokusera · 04 May 2013
Jag har provat mig fram med olika system för personlig effektivitet och fastnat för en variant som funkar väldigt bra för mig. Det bygger på en enkel kanban-tavla kombinerat med pomodoro-tekniken. Jag ska förklara lite kort hur det funkar och kanske kan någon annan inspireras av detta!