UtochInsikter - för bättre möten

Längtar du efter bättre och färre möten? Vill du utvecklas som mötesledare tillsammans med andra likasinnade? Då är konceptet UtochInsikter rätt för dig!

 

Utsikter - att se utåt för att få nya perspektiv

Insikter - att se inåt för lärande och förnyelse

Ut och In - att våga vränga ut och in på tillvaron och tänka annorlunda


Mötesledning och facilitering

Vi hjälper dig att utvecklas som facilitator. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som redan idag jobbar med möten och workshops och känner nu att du vill utmana dig och lära dig mer. Du vill aktivt bidra och dela med dig av dina egna erfarenheter och tips.

Aktuellt: Skärgårdsverkstad - mötesledare som sticker ut, hösten 2020

Vi kommer under hösten 2020 erbjuda en unik möjlighet för dig som vill praktiskt öva, få feedback, lära, samtala och utvecklas med andra mötesledare och facilitatorer. Vi kallar konceptet för "Mötesledarverkstad som sticker ut". Ta med dina egna utmaningar, tips och saker du vill öva på. Tillsammans kommer vi bygga en agenda och hjälpa varandra att utvecklas. 

 

Datum är planerat till september 2020. 

 

Första tillfället kommer ske i centrala Stockholm och de andra två dagarna med övernattning naturnära i Stockholms närhet. Vi kommer använda naturen som ett av våra redskap så en stor del av programmet kommer ske utomhus.

 

Mer information kommer när vi vet hur läget ser ut med rekommendationer kring corona-viruset.. Vill du att vi håller dig informerad när planerna kommit längre? Vill du veta mera? Hör av dig så återkommer vi!


Möteskultur

Är era möten för långa? För många? För ofta? För stora? För passiva? För tråkiga? För dåliga?

 

Vi hjälper er att förbättra och förnya era möten.

 

Vi arbetar med företag och organisationer som vill förbättra sin möteskultur. Via ambassadörer hos er stöttar vi er implementation av en ny och bättre möteskultur. Genom workshops och rådgivning leder vi er framåt. Tillsammans hittar vi förbättringar som vi genomför genom experiment som vi testar och lär oss av.   

 

Vi börjar med att träffas och förstå era behov och idéer. Vi kan hjälpa till med alltifrån kortare rådgivning till mer omfattande förbättringsprogram. Vi skräddarsyr varje uppdrag för att skapa mest värde. Så hör av er så ses vi och pratar vidare!