Visuell kommunikation - visuella möten

Utveckla din visuella förmåga genom en kurs i Visuella möten där vi tränar på enkla symboler och övar på hur vi kan använda visualiseringar för att få kreativa möten, för att lösa problem och hitta nya idéer.

Upplägg

Vi erbjuder två upplägg, en fysisk kurs med tre halvdagar i Stockholm samt en digital verkstad med fyra tillfällen. Båda kurserna bygger på samma innehåll och anpassas utifrån deltagarnas behov och önskemål.

 

Det här lär du dig

Under kursen jobbar vi aktivt tillsammans för att våga rita och visualisera mer i vår vardag.  Kursen bygger på ett aktivt deltagande från kursdeltagarna, där vi tillsammans tränar på att rita och öva vår visuella förmåga. Vi kommer att lära oss grunderna och prova på att tillämpa det vi lärt oss i olika praktiska situationer. 

 

Ur innehållet:

  • Lär dig rita former, människor och symboler
  • Tips för textning
  • Presentera visuellt
  • Anteckna visuellt för dig själv eller för att fånga det som sägs för mötesdeltagarna
  • Metoder och tips för att facilitera visuellt, att leda samtal och workshops genom visualiseringar
  • Lösa problem visuellt
  • Samskapa lösningar visuellt

Målgrupp

Den här kursen passar alla oavsett förkunskaper, du behöver inte kunna rita eller teckna. Kursen är till för dig i alla roller som vill använda visuella tekniker för dig själv, under möten eller för kraftfulla presentationer.

 

 Kursledare

Annika Widmark


Visuella möten - digital verkstad, start dec 2021

Utveckla din visuella förmåga i vår digitala verkstad där vi träffas på distans. Tillsammans övar vi på hur vi kan använda visualiseringar för att få kreativa möten, för att lösa problem och hitta nya idéer. Vi träffas ett antal gånger på distans och innehållet anpassas utifrån deltagarnas egna utmaningar, idéer och önskemål.

 

Läs mer och anmäl dig via Utochinsikter.se

Visuella möten kurs

 Lär dig blir trygg med pennan i handen, prova olika tekniker för att lösa problem, presentera ett budskap och skapa samsyn. Ge dina möten och workshops en boost med hjälp av visualiseringar!

 

Läs mer och anmäl dig via Utochinsikter.se (inga fysiska kurstillfällen planerade just nu).

 Om du är intresserad kan du anmäla dig via knapparna ovan eller skicka ett meddelande via formuläret nedan. 

 

Kursen kan även ges internt under en eller flera halvdagar där vi tillsammans kan anpassa innehållet efter era behov. Hör av er för mer information! 

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.