Visualisera

Visualisering är konsten att genom bilder öka förståelsen, skapa samsyn, lösa problem och bli mer kreativa. 


Krumelurfåglar

Krumelurfåglar är en enkel övning för att få människor att inse att de faktiskt kan rita. Övningen funkar perfekt att ha som en uppstartsövning inför workshop som du vill ska bli kreativ och visuell. 

Read More 0 Comments

Få ordning på whiteboard-foton

Har du också massor av oskarpa foton av whiteboards i din mobil? Här kommer mina bästa tips för hur du bättre fotograferar och sparar whiteboard-bilder.

 

 

 

Read More 0 Comments

Lär dig rita

Färgpalett

Grunden till visuell kommunikation är att våga rita. Att lära sig rita kan kännas som ett stort steg, men det finns faktiskt enkla knep att träna på. 

Read More 5 Comments

Bygg en bildbank

 

Ett knep som har funkat bra för mig är att samla mina bästa bilder i en digital bildbank så det alltid är lätt att hitta en lämplig illustration till en presentation eller när jag står framme vid whiteboarden och ska illustrera något koncept.  

Read More 0 Comments

Inspirationstips - Bli en visuell kommunikatör

Här har jag samlat mina bästa tips för dig som vill bli en visuell kommunikatör. Det finns säkert en hel massor av andra bra böcker och andra inspirationskällor - så kommentera gärna om du har några andra favoriter.

 

 

Read More 0 Comments

Rita med iPad

Häromkvällen spenderade jag en timme på ett event med att bli duktigare med att rita med min iPad. Det är något jag länge tänkt träna på, så när tillfället dök upp så passade det utmärkt!

Read More 0 Comments
Comments: 0