Engagera

Vi behöver förstå de människor som finns runt oss och hitta sätt att arbeta som engagerar och motiverar. 


Godispåsedagar

godispåse

Godispåsedagar är ett koncept som vi uppfann i vårt utvecklingsteam  när vi hamnade i ett tufft läge med prioriteringar. Det blev ett sätt att också kunna jobba med mindre förbättringar i produktens användarupplevelse.

Read More 0 Comments

T-shirt testet

t-shirt

Skulle du och dina team-medlemmar med stolthet bära en t-shirt med teamets namn och logga? Har ni en stark teamidentitet? Prova T-shirt testet!

 

 

Read More 0 Comments

Training from the BACK of the room

"Do you want them to hear it or learn it?" Boken Training from the BACK of the room handlar om hur vi kan designa utbildningar som verkligen engagerar deltagarna och ökar lärandet. 

Read More 0 Comments

1:1 samtal

En vanlig form för avstämning mellan medarbetare/teammedlem och chef/team coach är att använda 1:1 samtal (One on one). Det är ett regelbundet möte där syftet är att se till att medarbetaren har möjlighet att göra sitt allra bästa.

 

Read More 0 Comments

Hur mår teamet?

Ett enkelt och kraftfullt mätetal för team är helt enkelt att mäta hur teamet mår, hur vår teamtemperatur är. Med hjälp av det mätetalet kan vi se trender, upptäcka problem och så skapar vi också ett bra tillfälle att prata om vad som händer i och runt teamet. 

Read More 0 Comments

Introvert eller extrovert?

Hur skapar vi miljöer som tar fram det bästa ur både introverta och extroverta personer? Här kommer några tankar och inspirationskällor i ämnet. 

Read More 0 Comments

Om värdskap

Värdskap
Jag hade ett intressant samtal häromdagen om begreppet Värdskap. Att få människor att känna sig sedda och välkomna i en ny situation.
Read More 0 Comments

T-formade människor

T-formad människa
"Det funkar inte att jobba agilt hos oss. Vi har inte rätt sorts människor." Den kommentaren fick jag idag och blev förstås nyfiken. Vad betyder egentligen det? Kan det verkligen stämma? Finns det någon "rätt sorts" människor som passar i agila team? Jo, vi behöver T-formade teammedlemmar!
Read More 0 Comments
Comments: 0