Fokusera

Fokusera är konsten att prioritera, att göra smarta val och att lägga energi på det som är viktigt och rätt.


Hantera en sjukdag

hanteraensjukdag

Vad gör man när förkylningen eller influensan slår till? Jag bjuder på mina tips för hur man bäst tillbringar en sjukdag hemma.

 

Read More 0 Comments

Godispåsedagar

godispåse

Godispåsedagar är ett koncept som vi uppfann i vårt utvecklingsteam  när vi hamnade i ett tufft läge med prioriteringar. Det blev ett sätt att också kunna jobba med mindre förbättringar i produktens användarupplevelse.

Read More 0 Comments

Åka på "work-life retreat"

Retreat

Alla behöver vi ta oss tid i vardagen för reflektion och återhämtning. Mitt sätt att få till det var att ta mig iväg på ett retreat - en resa på egen hand för att skapa, reflektera, strukturera, uppleva och vila.

Read More 0 Comments

Ordna en personlig konferens

 

En personlig konferens är helt enkelt en  konferens med dig själv. Det är ett tillfälle att reflektera över din vision, dina mål och dina åtaganden. Lever jag det liv jag vill? Vart är jag på väg? Ägnar jag mina dagar åt rätt saker?

Read More 0 Comments

Börja morgonen med en fokustimme

Ett av mina bästa tips för personlig produktivitet är att börja morgonen på rätt sätt. Att börja med en fokustimme med tid för meditation, lärande och planering. 
Read More 0 Comments

Personal Kanban

Personal Kanban

 

Jag har provat mig fram med olika system för personlig effektivitet och fastnat för en variant som funkar väldigt bra för mig. Det bygger på en enkel kanban-tavla kombinerat med pomodoro-tekniken. Jag ska förklara lite kort hur det funkar och kanske kan någon annan inspireras av detta!

 

 

Read More 0 Comments