Presentation Visuell kommunikation - Kunskapsmingel Produktledning

Det finns alldeles för få communities och tillfällen för personer som jobbar med produktledning, produktutveckling och agil kravhantering att träffas. Så tillsammans med några andra likasinnade från Frontit bestämde vi oss för att anordna ett kunskapsmingel med Open space och blixttal för att se om det var fler som kände samma sak. Efter att inbjudan gick iväg tog det bara timmar innan alla platserna var uppbokade och nästan lika många stod på kö-listan. Roligt! 

 

Jag hade förmånen att få hålla ett blixttal om ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat nämligen visuell kommunikation. 

Jag uppskattade de andra blixttalen om den (o)möjliga produktägarrollen och agil upphandling, alltid bra med ny inspiration. Sen fungerade Open space sessionerna över förväntan. Som vanligt kan det vara lite trögt att få till agendan, det var många som var på ett Open space för första gången. Men sen släppte det. Jag pratade produktägarrollen vs pm3 och förstås lite mer om visuell kommunikation. 

 

Här har jag lagt upp mina bilder från blixttalet. Det finns boktips i presentationen för den som vill djupdyka i något speciellt ämne, och jag har också uppdaterat min bloggpost med inspirationskällor med massor av länkar (klicka på bilderna på böcker så kommer du till rätt plats).

 

Som alltid när jag presenterar så är bilderna mest tänkta som kom-ihåg för de som var med och ger ju inte en sann bild av vad jag egentligen pratade om. Vill du höra presentationen också? Hör av dig så kommer jag och presenterar för er! Eller ännu hellre köra en praktisk workshop tillsammans. Du kan också prova att titta på en gammal presentation på lite samma tema som finns filmad: Bli en visuell kommunikatör

 

 

Write a comment

Comments: 0