Bli en visuell kommunikatör

I slutet av april 2014 hade jag förmånen att få tala på Adaptivdagen när Adaptiv firade 5 år. Det var en riktigt bra tillställning med duktiga talare och fantasiskt bra mingel.

 

Temat på min presentation var Bli en visuell kommunikatör. Jag försökte förmedla varför jag är så passionerad kring visualiseringar och samtidigt få publiken att våga börja rita mer.

 

 

Sammanfattning av presentationen var den här:

Genom bilder och visualiseringar förbättrar vi kommunikation och löser problem. Vi skapar effektivare möten, kraftfullare presentationer och bättre samarbete. Men hur gör man då? Jag kommer dela med mig av tekniker och tips som jag använt mig av på min resa mot att bli en visuell kommunikatör.

 

Min presentation finns nu upplagd på Adaptivs hemsida och videon hittar du här (eller på Youtube).

 

Här finns bilderna till presentationen: Bli en visuell kommunikatör 

 

Om du vill se fler presentationer (och det rekommenderar jag att du gör!) så kolla in hemsidan för Adaptivdagen

 

För er som vill träna och bli ännu duktigare visuella kommunikatörer, så har jag samlat mina bästa inspirationstips. Det är en blandning av böcker, artiklar och videos som hjälpt mig på vägen, så förhoppningsvis ska de kunna hjälpa även dig. 

Write a comment

Comments: 0